pic

Despre noi

Top4Street se distinge prin stilul sau unic si prin pasiunea noastra comuna pentru sneakersi. Ne dam in vant dupa o viata activa intr-un mod cat mai stilat. Ne place sa urmarim trendurile, dar poate chiar si mai mult ne place sa le aducem. Cu siguranta acesta va fi locul in care vei gasi sneakersii, hainele sau accesoriile potrivite pentru tine. Iar daca vei colinda strazile in cautare de sfaturi despre ce este in trend, ce se poarta si la ce ar trebui neaparat sa renunti, noi vom fi mereu aici pentru tine. Imbracamintea stradala este pentru noi ca apa pentru peste.

Vei gasi piese legendare precum Superstars, Stan Smith, Air Force, Eras, Jazz, dar si altele mai excentrice sau editii limitate. Toate acestea de la brandurile de top, ca adidas, Nike, Vans, Puma, Saucony, Asics, New Balance si altele. Stim ce sneakersi poarta vedetele, ce este la moda si ce modele nu trebuie ratate. Sneakersii sunt pasiunea noastra, rutina de dimineata este sa aflam cat mai multe informatii despre noutatile si colaborarile care apar, iar povestea de noapte buna ne sunt stirile din lumea sneakersilor. Crede-ne, nu a fost niciodata mai usor sa ai stil.

Brandul Top4Street apartine familiei Top4Sport si impreuna cu fratii sai mai mari imparte aceeasi pasiune pentru stilul de viata activ.

Istoria TOP4SPORT

2010

Top4Sport s-a infiintat. Iar colaborarea noastra cu Nike a inceput.

2012

Magazinul online specializat Top4Football s-a lansat.

2013

Magazinele online Top4Running si Top4Fitness s-au lansat.

2014

Magazinul Top4Football s-a deschis in Praga, fiind cel mai modern magazin specializat in fotbal din Europa Centrala. Colaboare cu mai mult de o suta de cluburi din prima liga pana la campionatele regionale.

2015

Extindere in Slovacia. Magazin Top4Football deschis in Bratislava. Magazin premium Top4Running deschis in Praga. A inceput colaborarea cu Federatia Ceha de Atletism.

2018

Expansiune in Germania, Austria si Spania. Magazinul online Top4Street s-a lansat.

2019

Top4Sport a devenit un membru mandru al echipei 11TeamSports, cel mai mare furnizor specializat in fotbal din Europa.

Echipa noastra

pic

Alatura-te noua

Nu ne oprim. Crestem, ne imbunatatim, ne depasim limitele mereu, doboram obstacolele si ne implinim visele. Devenim mai mari si ne imbunatatim si mai mult calitatea serviciilor, asa ca ne cautam coechipieri noi.

Sportul e viata ta? Alatura-te noua si fa ceea ce-ti place! Gaseste-ti jobul mult visat!

Arata pozitiile disponibile

Conecteaza-te cu noi

Nu mai rata nici o stire sau jobul mult visat.